tiistai 25. syyskuuta 2012

Ajattelen, siis olen!


"Lopuksi, veljet, ajatelkaa kaikkea mikä on totta, mikä on kunnioitettavaa, mikä oikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja kaunista, mikä vain on hyvää ja ansaitsee kiitoksen."
                                                                  -Fil 4:8-

Tuo lista antaa aika kattavan kuvan asioista, joiden tulisi täyttää mielemme. Olen varma, että jos ajattelisin mahdollisimman suuren osan ajasta tuon listan mukaisesti, elämäni sädehtisi, läheiseni voisivat hyvin ja Jumalan läsnäolo täyttäisi elämääni ja huolet vähenisivät. Olemme niin paljon sitä mitä ajattelemme. Ajattelu synnyttää tunteita; positiivinen ja Jumalan mielen mukainen positiivisia tunteita ja toisin päin. Voin valita mitä ajattelen.



 
"Herra, se on mahdollista ja janoan sitä. Kaipaan valtakuntaasi. Tiedän, että sydämeni ei täyty eikä tyydy muusta. Muusta se vain näennäistäyttyy, mutta jää vain huutava tyhjyys, johon tarvitsee taas uutta näennäistäyttymistä jne...loputtomiin...ja tyhjyys ja elämän merkityksettömyys alkavat vallata elämän. Kiitos, että sinun kanssasi mieleni saa uudistua kaikkeen jumalalliseen kauneuteen ja saan täyttyä sinun täyteläisestä elämästäsi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti