tiistai 6. marraskuuta 2012

Taivaallinen ilmasto


"Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset. Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne. Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa."
                                                              -Kol 3:15-17-

Jos me koko ajan enemmän ja enemmän täytämme mieltämme Jumalan Sanalla ja asioilla, niin valtakunnan todellisuus ja myös kokemus valtakunnan todellisuudesta lisääntyy elämässämme... ja myös tuo rauha, josta puhutaan.




Se on hyvin Jumalakeskeistä elämää, tietyllä lailla aivan kuin ison näkymättömän kuplan sisällä, missä vallitsee taivaallinen ilmasto, vaikka ulkopuolella olisi myrsky tai ikirouta.

" Jeesus, olet pakopaikkani, olet lepopaikkani, olet rauhani ja onneni. Minun onneni on olla Jumalaa lähellä... Tänäänkin saan elää taivaallisen täydellisessä rakkauden ja hyväksynnän ilmastossa, minulla ei ole mitään hätää. Kaikki on kunnossa, sillä Isälläni on kaikki hallinnassa. Kiitos sinulle siitä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti