keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Herää pahvi!


"Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa."
                                                                   -Kol 1:16-17- 


Mitä voimatykitystä! Tuon jälkeen pitäisi soida fanfaarit mielessäni ja kaikua kymmeniä tunteja villejä aplodeja sielussani! 


Tämä kohta puhuu minulle Jumalan/Jeesuksen täydellisestä kaikkivaltiudesta ja hallinnasta. Tämän lukemisen jälkeen, jos se oikein uppoaa uskon kautta sydämeeni ja aivoihini, ei pitäisi olla pienintäkään syytä olla huolissaan tai pelätä. 

Jos hän on voinut tehdä tämän kaiken ja ylläpitää sitä kaiken aikaa, niin aivan varmasti hän voi huolehtia minusta ja pystyy vastaamaan rukouksiini. Se ei ole hänelle ongelma. Tukko on meidän puolellamme, kun emme rukoile ja ole yhteydessä häneen ja näe koko sydämmellämme tätä totuutta Hänestä. Jonkun pitäisi ravistella minuakin silloin tällöin ja huutaa: "Herää pahvi!"

"Jeesus, herätä minun olemukseni, joka niin usein on jäässä sinun sanoinkuvaamattomalle  voimallesi. Anna minun herätä eloon ja nousta uskon siiville ihmettelemään sinun kauneuttasi ja kaikkivaltiuttasi, ylistämään sinua, palvomaan sinua ja luottamaan sinuun koko pienellä sydämelläni. Täydellisesti luottamaan ja lepäämään sinun voimassasi"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti