sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Juuret


"Niinkuin te siis olette omaksenne ottaneet Kristuksen Jeesuksen, Herran, niin vaeltakaa hänessä, juurtuneina häneen ja hänessä rakentuen ja uskossa vahvistuen, niinkuin teille on opetettu; ja olkoon teidän kiitoksenne ylitsevuotavainen."
                                                                  Kol 2:6-7

Kolossalaiskirje jaksaa vain innoittaa lukijaansa uudelleen ja uudelleen samoin kuin toiset lempikirjeeni Efesolais- ja Filippiläiskirje. Täynnä Kristuksen ylivertaisuutta, keskeisyyttä ja voimaa. Taaskin, kaikki lähtee Hänestä, on talletettu Häneen ja saa voimansa Hänestä. Hänestä virtaa meihinkin kaikki, mitä tarvitsemme. Hän on elämä itse ja Hänestä virtaa meihin elämää ja voimaa, viisautta, rakkautta jne...


Kun kasvi juurtuu maahan se tarkoittaa sitä, että se työntää kaikki juurensa syvälle multaan ja saa sieltä elämälleen välttämättömät ravinnon ja veden. Kun se saa tarpeeksi kumpaakin, se kukoistaa. Juurtuminen Kristukseen on varmaankin sitä, että aivankuin työnnämme kaikki elämämme alueet häneen ja sieltä virtaa niihin kaikkea mitä millekin elämän osa-alueellemme tarvitsemme.

Mekin voimme kukoistaa Hänen voimastaan:). Omia voimia ei läheskään aina ole, mutta olemme kytketyt valtaisaan voimanlähteeseen!

Me ihmisraukat, jotka olemme niin epäuskoisia ja itsekeskeisiä, kun tulisi olla uskovainen ja Jumalakeskeinen...

"Jeesus, otan sinua kädestä. Pidä minusta kiinni, rakasta minua. Sydämeni on sinun. Kaipaan jakaa kaiken kanssasi...minun sydämeni ja sinun sydämesi, yhdessä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti