sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Jännittävää odotusta


"Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä. Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa; kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa."
                                                               -Kol 3:1-4-

Jotain kuollutta minussa heräsi sinä hetkenä, kun pyysin Jeesusta sydämeeni ja antauduin hänelle! Minulle avautui kokonainen Jumalan valtakunta tutkittavaksi...



Haluaisin elää mielekästä elämää, sellaista missä mieleni on niihin asioihin, jotka ovat ylhäällä, Jumalan tärkeyslistoilla. Ymmärrän yhä selvemmin, että nämä maanpäälliset asiat yksinään eivät mitenkään voi tyydyttää minua. 

Se, että etsin Jumalaa ja tulevaisuutta hänen kanssaan innoittaa jotain sisimmässäni, saa aikaiseksi jännittävää odotusta siitä, mitä Jumala tulee tekemään. Tällä hetkellä en vielä näe enkä koe mitään, mutta odotan Jumalan avauksia. En haluakaan elää vain itselleni. Se on tylsää ja yksiulotteista. Haluan, että elämäni on kätketty jossain niin kiinnostavassa kuin Jeesuksessa ja kaikissa mahdollisuuksissa, joita vain hänessä on.


"Jeesus, odotan avauksiasi. Anna minun kuulla hiljainen äänesi, erottaa se kaikista muista äänekkäistä maailman äänistä, että sitä seuraamalla löytäisin sen paikan ja ne tehtävät, joihin nyt haluat minut johdattaa ja asettaa. Vastaa sydämeni syviin salaisiin kysymyksiin, vain sinä tiedät ne."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti