tiistai 9. lokakuuta 2012

Ole kestävä!


"...ja hänen kirkkautensa väkevyyden mukaan kaikella voimalla vahvistettuina olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä, ilolla kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan."
                                                              - Kol 1:11-13-

Kolossalaiskirje on yksi Raamatun lempikirjojani. Se on täynnä Kristusta, hänen asemaansa ja suvereenisuuttaan. Kristuksessa on vastaus kaikkeen, mitä tarvitsemme. Tarvitsee vain avata sydän ja aivan kuin hengittää häntä sisään sielun syvyyksiin ja kuiskailla hänelle asiansa. Hänen täyteytensä täyttää minua, hänen viisautensa tulee avukseni, häneen vetoamalla kaikki pimeyden voimat elämässäni joutuvat väistymään, koska hän on jo voittanut ne ja hänen kaikkivaltiutensa ohjaa ja johdattaa oikealle tielle. Olen täytetty hänessä.

Aika ajoin, harmi vain, elän aivan kuin tällaista totuutta ei olisikaan olemassa, täysin omissa pienissä ympyröissäni, joista tuo ihme on kaukana. Jumala haluaa kuitenkin herätellä minua näkemään tämän elämäni ja voimani salaisuuden päivittäin ja hetkittäin.


Tuossa kohdassa meitä kehoitetaan olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä. Ja siihen pystymme hänen voimallaan vahvistettuna...minulla on kova kamppailu sisimmässä erään asian suhteen, ollut jo pitempään. Koen siinä toivottomuutta, pettymystä ja jopa luovuttamisen ajatuksia. Haluan ojentautua tämän sanan mukaan ja vain pysyä Kristuksessa, olla kestävä ja pitkämielinen ja odottaa Jumalan apua, vaikka sen tuleminen kestäisi hautaan saakka...ja sinä aikana elää hänen täyteydestään, täysin täytettynä ja sisäisesti tyydytettynä...

"Jeesus, elämäni. Virtaile sisimmässäni ja anna minun täyttyä rakkaudella sinua kohtaan, että voin pysyä kestävänä koettelemuksissa ja tuoda sinulle kunniaa elämälläni enkä saattaisi nimeäsi häpeään."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti