perjantai 19. lokakuuta 2012

Aarteet


"...että heidän sydämensä, yhteenliittyneinä rakkaudessa, saisivat kehoitusta omistamaan täyden ymmärtämyksen koko rikkauden ja pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä."
                                                                   -Kol 2:2-

Rakastan tätä. Voimme ymmärtää Jumalan asioita hyvin laajasti ja syvästi, rikkaasti ja koko ymmäryksellämme. Tietysti siihen ei päästä hetkessä, mutta sitä kannattaa tavoitella. 

Siis minullakin, tavanomaista tavallisimmalla tavisihmisellä, joka en ole edes hyvin älykäs, tai muutenkaan erikoinen, on tämä mahdollisuus sukeltaa Jumalallisiin rikkauksiin! Jokaisella on. Se tapahtuu Kristuksen tuntemisen kautta. Jotain salaperäistä tapahtuu; Hänen jumalallinen olemuksensa alkaa vallata tilaa ja Hänen ominaisuutensa alkavat vaikuttaa ihmisessä ja näkyä aivankuin läpi. Kristus jakaa meille rikkauksistaan!

Usein koen monissa tilanteissa itseni täysin kyvyttömäksi. En tiedä miten tulisi toimia, mikä olisi viisasta. Silloin muistutan itseäni, että Kristuksessa on kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä: " Jaa nyt Jeesus minulle sinun viisauttasi ja tietoasi. Minulla ei ole, sinulla on...kiitos, että kun elät minussa niin voit jakaa viisauttasi minulle." Sitten luotan, että kun pyydän viisautta, sitä myös saan, vaikka ei tuntuisi yhtään viisaammalta. Ja aina olen avun saanut:). Kristus oikeasti jakaa rikkauksistaan!

"Kiitos Jeesus siitä, että olet ehtymätön voimavara elämässäni. Aina uutta rakkautta, aina uutta viisautta, johdatusta, apua, lohdutusta...Anna minulle sydän, joka nopeasti ja luottavaisesti kääntyy pyytämään sinulta, kun tarpeita elämässä ilmenee. Ja sydän, joka on kiitollinen tästä salaisesta aarrelähteestä, joka ei koskaan tyhjene."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti